12.3.18

До уваги шестикласників!!!

Шановні учні 6-х класів Бердянської ЗОШ №20! 
На уроках української літератури ви вже мали змогу ознайомитися з творчістю видатного дитячого письменника ВСЕВОЛОДА ЗІНОВІЙОВИЧА НЕСТАЙКА. Саме тому рекомендуємо вам взяти участь у веб-квесті "У світі щоденних пригод".


Сюжет
У країні Пригод живе собі енергійний та веселий, але дуже неслухняний, хлопчик - Петрик Рижик. Минуло вже багато років після своєї уявної подорожі до Африки, де, у ролі вихователя, Рижик рахував непосидючих слоників. 
Сьогодні Петрик є учнем 6 класу ШКОЛИ ПРИГОД. Він добре навчається, вражає своїх однокласників досить розвиненою уявою та чудовими розповідями. Але одне з того часу залишається незмінним - хлопчик і досі є неуважним. Так, через свої пустощі, Рижик загубив чарівну картку-перепустку.

Справа у тому, що кожного навчального року найкращі учні ШКОЛИ ПРИГОД отримують індивідуальну картку-перепустку, де зображено персональний код. Цей шифр надає доступ до безмежної бібіліотеки знань і є індивідуальним для кожного учня. 
Одного ранку наглядач чаріної школи на ім'я Adven знайшов загублену картку Петрика і дуже розгнівався на те, що хлопчик її загубив. Adven вирішив провчити Рижика і розірвав картку на шматки, а частини її заховав у стінах ШКОЛИ ПРИГОД. 
Що ж робити хлопчику, який без даного коду не зможе завершити навчання у 6 класі?! 
Петрик просить допомогти розшукати всі частини картки-перепустки. Але попереджає, що це не проста школа, адже вона знаходиться у СВІТІ ЩОДЕННИХ ПРИГОД. Саме тому будьте готові до нелегких випробувань, які підготував наглядач Adven. 
Отже, 13.03.2018 року Петрик вирушає на пошуки частин персональної картки. Хлопчик вже зібрав все необхідне для подорожі. А тим, хто вирішив допомогти йому, Рижик дарує чарівний планшет, який буде сповіщувати про нові випробування, графік та час виконання завдань. 
Зверніть увагу! Свої відповіді надсилайте на ел.адресу quest@school20.in.ua 
У темі листа вказуйте "Веб-квест. Етап № ___ власне прізвище та ім'я”. 
Ви маєте 48 годин на виконання одного етапу. Всі завдання будуть розміщуватися на платформі квесту у розділі "Чарівний планшет"
P.S.: Під час оцінювання відправленого вами листа буде враховуватися коректність його відправлення та правильність прикріплення посилання.
Все зрозуміло? Тоді реєструйся вже зараз!




Немає коментарів:

Дописати коментар