26.4.18

Чекаємо на результати разом!

З 2016 року у стінах нашого навчального закладу готується до друку щомісячні випуски інформаційно-розважальної газети "Школа №20". Учасники прес-центру школи активно беруть участь у різноманітних конкурсах та заходах. Цьому свідчать ряд призових місць, які вибороли "Юнкорівці" Бердянської ЗОШ №20 протягом останніх 3 років:
  • І місце у номінації «Спеціальний випуск газети на екологічну тематику» V міського конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-хвиля-2016»; 
  • І місце у номінації «Краща шкільна газета» V міського конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-хвиля-2016»; 
  • Лауреати ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних газет (м.Миколаїв); 
  • «Гра-прі» VІ міського конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-хвиля-2017». 
Також ми з нетерпінням чекаємо на результати ХХI Міжнародного конкурсу шкільних медіа, у якому взяли участь представники шкільного тематичного центру "ЮнКор".
Як зазначає офіційна сторінка конкурсу International School Media Competition в соціальній мережі Facebook: 
"У 2018 році для участі у ХХI Міжнародному конкурсі шкільних медіа було подано 2032 конкурсні роботи, серед яких друковані та стінні газети, Інтернет-видання, теле-, фото- та радіорепортажі тисяч юнкорів! 
Міжнародний конкурс шкільних медіа - найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в ньому беруть участь газети, теле-, фото-, радіорепортажі шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів з усієї України та інших країн світу. 
За 21 рік проведення конкурсу в архівах накопичено понад 32 тисяч робіт. Серед них: стінні, друковані, електронні видання, телевізійні сюжети, радіопередачі, тисячі фотознімків з України, Болгарії, Польщі, Грузії, Молдови, Греції, Іспанії, Чехії, Росії, Білорусії, Пакистану, Єгипту, Сенегалу. 
Урочиста церемонія нагородження переможців ХХІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа розпочнеться 27 квітня о 14:00 у Миколаєві. Переможців буде нагороджено в 22 номінаціях." 
Тож тримаємо кулаки за наших юних кореспондентів та сподіваємося на призові відзнаки цьогорічного конкурсу.





Немає коментарів:

Дописати коментар